Gå direkt till innehåll
Hannas Skumtomte tassar in på hyllorna

Nyhet -

Hannas Skumtomte tassar in på hyllorna

Lagom till julen 2021 lanseras nu en päroncider med smak av marshmallow, vanilj och röda bär. Hannas Skumtomte kompletterar därmed julhyllan på Systembolaget med en ny innovativ smak från Hannas Cider. Denna gång med inspiration från svenskarnas favoritgodis.

Hannas Skumtomte är en svensk päroncider med smak av marshmallow, vanilj och röda bär. Samma smaker som i svenskarnas favoritgodis till jul. Alla gottegrisar kommer därmed få sitt behov mättat med denna julcider från Hannas Cider, en uppföljare till tidigare års julcider Hannas Pepparkaka.

"Det är fantastiskt roligt att experimentera med nya smaker när det kommer till julcider. Skumtomten är ju ett godis med lång tradition som få kan motstå. Det är dessutom en smakkombination som passar väldigt bra i en päroncider. Vi skrockade alla glatt när vi testade de första proverna", säger Sören Sörensen receptmakare på Hannas Cider.

Hannas Skumtomte serveras väl kyld som aperitif till julminglet. Gärna med lite frysta röda bär, som lingon eller röda vinbär, för en extra julig känsla i glaset. Hannas Skumtomte är också ett friskt alternativ till glögg. Servera gärna Hannas Skumtomte i fina höga glas, kanske med sockerfrostad kant om du vill göra det där lilla extra för att ge ett vintrigt intryck.

Den här julcidern har en fruktig och kryddig doft av färska marshmallows, hallon, gräddkola och vanilj. Smaken är friskt fruktig, lite kryddig, med tydligt inslag av marshmallows, hallon, gräddkola och vanilj. Lång söt gräddig eftersmak.

Hannas Skumtomte lanserades den 1 november på Systembolaget i hela landet som en tillfällig säsongslansering.

Produktinformation:
Hannas Skumtomte
Systembolagets artikelnummer 1101815
Alkoholhalt 4,5%, 33cl burk
Pris 16,90 +pant

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marie Elvshammar

Marie Elvshammar

Presskontakt Pressansvarig Marknad +46 702 478 669

Relaterat innehåll