Gå direkt till innehåll
Nu är de här – Juldryckerna 2023!

Pressmeddelande -

Nu är de här – Juldryckerna 2023!

Nu är tiden kommen för årets populäraste säsongsdrycker – juldryckerna. Från Galatea kommer idag enligt vår långa tradition ett brett och smakfullt urval av julöl, glögg, julcider och julsprit.

Vi har laddat upp med hela 14 öl, cider, glögg och snaps till Systembolagets juldryckspremiär den 1 november. Som alltid i en mix av julsmaker från egen tillverkning tillsammans med importerade julöl från Danmark, Belgien, Tjeckien, England och USA.

I år ingår förutom alkoholfri julöl och glögg även julsnaps i form av Skåne Alkoholfri.

Dessutom kan man se fram emot de två bonussläppen Sigtuna & Agitator Midvinterblot Imperial Porter i ekfatslagrad specialutgåva (8 december) och Grönstedts Noël XO Cognac 2023, en klassisk XO med tydlig fatkaraktär (17 november).

På tal om julsprit är det även högsäsong för Grönstedts Punsch och våra snapsar från Skåne Akvavit, Hallands Fläder och Spritverket 4 Svenska Snapsar, alla pålitliga klassiker på julbordet och tillgängliga i året runt-sortimentet hos Systembolaget.

Länkar till Systembolaget
Cider:
Hannas Pepparkaka

Hannas Skumtomte

Glögg:
Grönsteds Alkoholfri
Grönsteds starkvinsglögg

Spritverket Glögg


Öl:
Bernard Winter Ale

N'Ice Chouffe
Shepherd Neame Christmas Ale

Sigtuna Winter IPA

St Peters Winter Ale

Samuel Adams Winter Lager

Mikkeller Drink'in the snow Alkoholfri

Sigtuna Midvinterblot release 8/12


Sprit:
Grönsteds Punch
Hallands Fläder

Skåne Akvavit

Spritverket 4 svenska snapsar

Grönsteds Noel release 17/11

Ämnen

Kategorier


Galatea är idag Skandinaviens ledande importör av öl och har ett brett sortiment där både starka varumärken och specialprodukter har en självklar plats. Galatea har också ett gediget utbud av sprit samt vin att erbjuda restaurangmarknaden. Galatea söker ständigt efter nya spännande produkter för den svenska marknaden.

www.galatea.se

Kontakter

Marie Elvshammar

Marie Elvshammar

Presskontakt Pressansvarig Marknad +46 702 478 669