Gå direkt till innehåll
”Beer TV – There’s More DayTime in the Summer” livestreamas dygnet runt på www.daytimeipa.se under hela juli.
”Beer TV – There’s More DayTime in the Summer” livestreamas dygnet runt på www.daytimeipa.se under hela juli.

Pressmeddelande -

Galatea och Roi Division lanserar Beer TV – sommarens förmodligen långsammaste film

För att marknadsföra Lagunitas DayTime IPA har reklambyrån Roi Division och ölmärkets svenska distributör Galatea skapat ”Beer TV – There’s more daytime in the summer” – sommarens förmodligen långsammaste film. Från en hemlig plats i Sverige livesänder man en flaska Lagunitas DayTime IPA dygnet runt under hela juli.

– Dagens marknadskommunikation, inte minst i sociala medier, har oftast ganska högt tempo i både klippning och ljudläggning. Vi tror att det finns en längtan efter lite lugn och ro i vår stressiga tid och med ”Beer TV – There’s more DayTime in the summer” hoppas vi kunna bidra med det. Det är också därför vi inte har med vare sig köpbudskap eller länkar i filmen. Handling, scenografi och ljudläggning står naturen själv för. Det är kanske lätt att tro att det skulle bli tråkigt, men faktum är att det händer spännande grejer nästan precis hela tiden. Men i ett annat tempo än vi är vana vid såklart. Häromdagen dök det till exempel upp några nyfikna hästar i hagen. Och igår satte sig en fluga på flaskan. Det omväxlande vädret gör dessutom sitt till för att skapa variation i lugnet, säger Niklas Widlund Fornelius, kundansvarig på Roi Division.

– På Galatea är vi superglada över att lansera vår första kampanj i Sverige för Lagunitas Brewing Co. Och idén med Beer TV stämmer helt med DayTimes varumärke: en lättdrucken Session IPA med låg alkoholhalt, som passar perfekt till långa, soliga och rofyllda dagar, säger Andrew Reed, brand manager på Galatea.

”Beer TV – There’s More DayTime in the Summer” livestreamas på www.daytimeipa.se under hela juli.

Arbetsgrupp på Roi Division:

Niklas Widlund Fornelius, kundansvarig
Per Sommarström, copywriter
Jonas Huldt Lundqvist, art director
Johan Nordin, art director
Kristin Sköldebäck, produktionsledare
Emanuel Waern, teknisk chef

Ansvarig på Galatea:

Andrew Reed, brand manager
Mobil: 070-256 03 28
E-post: andrew@galatea.se

Ämnen

Kategorier


Galatea är idag Skandinaviens ledande importör av öl och har ett brett sortiment där både starka varumärken och specialprodukter har en självklar plats. Galatea har också ett gediget utbud av sprit samt vin att erbjuda restaurangmarknaden. Galatea söker ständigt efter nya spännande produkter för den svenska marknaden.

www.galatea.se

Kontakter

Marie Elvshammar

Marie Elvshammar

Presskontakt Pressansvarig Marknad +46 702 478 669